دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

قانونگذار آلمانی خواستار ارسال موشک دوربرد به اوکراین شد

یک نماینده ارشد حزب حاکم آلمان خواستار آن شد که کشورش برای اوکراین موشک‌های دوربرد بفرستد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «آندریاس شوارتز»، یک نماینده رده بالای حزب حاکم آلمان تبدیل به اولین سیاستمدار آلمانی شد که ارسال موشک‌های دوربرد کشورش برای اوکراین را درخواست می‌کند.

 

شوارتز، نماینده حزب حاکم «سوسیال دموکرات» آلمان در مصاحبه‌ با مجله «دِر اشپیگل» مدعی شد، کشورش باید با دادن موشک‌های دوربرد کروز هواپرتاب «تائوروس»، موشکی با برد حدودا 500 کیلومتر، به اوکراین، به ضد حمله به بن‌بست خورده کی‌یف کمک کند.

 

اوکراین ماه مه گذشته در ضمن اینکه ارتشش برای دست زدن به ضد حمله‌ای علیه سربازان روس آماده می‌شد و برای آن رجزخوانی می‌کرد، خواستار دریافت موشک های تائوروس از آلمان شد.

 

ماه بعد از آن، اوکراین ضد حمله ادعایی خود علیه روسیه را به اجرا گذاشت اما در مواجهه با تاکتیک‌های قدرتمند مسکو در راستای مین‌گذاری میادین نبرد و انهدام تانک ها و خودروهای زرهی اوکراینی مجبور به تغییر دادن تاکتیک‌هایش شد.

 

بریتانیا پیش از این برای اوکراین موشک‌های دوربرد از مدل «سایه طوفان» را فرستاد.

 

آمریکا تا کنون موشک‌های دوربرد خود از مدل ATACMS را به خاطر نگرانی درباره استفاده اوکراین از این موشک‌ها برای هدف قرار دادن اهداف نظامی در داخل خاک روسیه به کی‌یف نفرستاده است.

 

روسیه در فوریه ۲۰۲۲ بعد از تجربه چندین ماه پرتنش با ناتو به دنبال درخواست کمک جمهوری‌های منطقه دونباس در شرق اوکراین عملیات نظامی ویژه‌ای را با ماموریت غیرنظامی سازی و نازی‌زدایی این کشور آغاز کرد.

 

اروپایی ها پیش از عملیات روسیه در فوریه ۲۰۲۲ در اوکراین، با خصومت نشان دادن علیه روسیه و نادیده گرفتن مطالبات و منافع امنیتی مسکو زمینه ساز بروز جنگ در اوکراین شده و در جریان این عملیات نیز حمایتهای همه جانبه ای را از اوکراین به عمل آورده اند.

 

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه 2022 ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌ و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تری شامل تانک‌های جنگی اصلی، سامانه‌ پدافند هوایی «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد انگلیسی «سایه توفان» را در اختیار این کشور قرار داده‌اند. با این حال «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین همچنان باز هم به درخواستهایش برای دریافت کمک‌ها و تسلیحات بیشتر از متحدان غربی خود ادامه می‌دهد./ فارس

ارسال نظر